joi, 9 februarie 2012

Recenzie 'Fascinatie' de Melissa Marr

Titlu:Fascinatie


Titlul original:Wicked Lovely

Autor:Melissa Marr

An aparitie:2010

Nr. pagini:352

Editura:RAO


NOTA:2.5/5






Sumar:Regula nr. 3: Nu te holba la zâne invizibile. Aislinn a văzut dintotdeauna zâne. Fiinţe puternice şi periculoase, ei nu se arată lumii muritoare. Aislinn se teme de cruzimea lor - mai ales dacă ar descoperi că le poate vedea şi îşi doreşte să fie la fel de neştiutoare de prezenţa şi existenţa lor ca ceilalţi adolescenţi.
Regula nr. 2: Nu vorbi cu zâne invizibile. Acum zânele o urmăresc. Unul dintre ei, Keenan, care este deopotrivă înspăimântător şi atrăgător, încearcă să vorbească cu ea, îi pune întrebări. Lui Aislinn îi e frică să-i răspundă.
Regula nr. 1: Nu le atrage niciodată atenţia. Dar e prea târziu. Keenan este Regele Verii care şi-a ales regina pentru nouă secole. Fără ea, vara va dispărea cu siguranţă. El este hotărât să o transforme pe Aislinn în Regina Verii cu orice preţ - indiferent de dorinţele sau planurile ei.
Dintr-odată nici una dintre aceste reguli care au protejat-o până acum pe Aislinn nu mai funcţionează şi sunt în joc multe: libertatea ei, prietenul ei bun, Seth, viaţa ei, totul. Intrigile zânelor, iubirea muritoare şi ciocnirea dintre legile străvechi şi aşteptările se combină în acest basm al secolului XXI.




Parerea mea:Well,am terminat cartea acum ceva timp si ... nu e cine-stie-ce.In ciuda subiectului mai 'aparte' pe care il abordeaza m-am gandit totusi sa-i dau o sansa.Si nu regret,insa..se putea mai mult.Tema este atat de neexploata si de vasta!Autoarea nu a profitat la maximum.. si rau a facut.Chiar imi pusesem atatea sperante in cartea asta!M-am amagit degeaba se pare.



Aislinn mereu a avut darul de a vedea zane invizibile.Nu i-a creat prea mari probleme pana in momentul in care Keenan,regele Verii,decide sa o faca regina sa,pentru ca altfel vara va disparea pentru totdeauna.Si basically,asta e cam toata povestea.Trei sferturi din carte prezinta indecizia lui Aislinn cu privire la decizia pe care trebuie sa o faca:sa renunte la viata ei de muritoare si la Seth,prietenul ei cel mai bun, sau sa accepte propunerea lui Keenan pentru binele intregii omeniri?



Una peste alta,cartea este ok pentru un weekend ploios in care chiar ai ramas in pana de optiuni..But who knows?Poate va va placea mai mult ca mie aceasta carte,am observat ca parerile sunt destul de variate in ceea ce o priveste.
Anyways,spor la citit!

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu