luni, 12 martie 2012

Recenzie 'Tristeti de sucub - Georgina Kincaid' de Richelle Mead

Titlu:Tisteti de sucub

Titlul original:Succubus Blues

Autor:Richelle Mead

An aparitie:2010

Nr. pagini:416

Editura:Leda


NOTA:5/5





Sumar: Georgina Kincaid este sucub – adica un demon sexy si plin de glamour, care seduce muritorii si le absoarbe energia. Desi aparent sa fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viata amoroasa normala, caci asta ar insemna sa faca rau celor doi bieti muritori de care se simte atrasa, scriitorul Seth Mortensen si fermecatorul Roman.
Dragostea trece insa pe locul secund atunci cand in lumea nemuritorilor din Seattle se iveste o amenintare: vampiri si dracusori deopotriva sunt atacati, iar Georgina, investigand de una singura, descopera existenta unor creaturi respinse atat de rai, cat si de iad, si care vor sa se razbune...


Sexy, spumoasa si insolenta!- Michelle Rowen

O nemuritoare frumoasa si obraznica... suspans, crime si mult sex fierbinte...- Mario Acevedo

Parerea mea:Aceasta a fost prima carte pe care am citit-o de la Richelle Mead si am adorat-o din prima.'Tisteti de sucub' este o carte fantastica,cu personaje amuzante si ingeniose,pe care le vei iubi din prima,o gramada de romantism hot si o multime de ocolisuri si rasturnari de situatie la care nici nu te-ai fi asteptat!
Aceasta poveste o are ca personaj principal pe Georgina,care lucreaza pentru Iad.Georgina este genul acele de personaj de care multi dintre voi se vor indragosti imediat,este amuzanta,dulce,loiala si in ciuda faptului ca lucreaza pentru Iad,inca mai are 'suflet' si constiinta.
'Tristeti de sucub',ca de altfel si alte carti de-alei autoarei,este o combinatie de actiune,romantism si sa nu uitam de personajele masculine absolut 'deliciose',precum Seth si Roman.Btw,sunt un mare,mare fan al lui Seth,parca eu m-as fii indragostit de el! :)) E un dulce,si un timid,si un ugh. xD
Va voi aminti totusi ca romanul este un pic mai pentru adulti,adica sunt si unele scene fierbinti si explicite,asa ca...aveti grija! :)
Aceasta carte a fost foarte buna,si cum scriu aceasta recenzie avand deja citit toate volumele aparute,va pot spune ca seria devinde din ce in ce mai spectaculoasa si interesanta!Merita cu siguranta citita,asa ca nu mai stati si comandati cartea de aici!

Plus o melodie draguta:) :


 

2 comentarii (+add yours?)

giorgiana spunea...

daca ti-a placut, inseamna ca trebuie sa citesti toate seria, plus Academia vampirilor..cum se poate sa n-o fi ciit-o pana acum...e grozava,,,

Diana spunea...

Eu am citit Taine de sucub, care pot sa spun ca m`a impresionat f. tare.

Trimiteți un comentariu