miercuri, 28 martie 2012

Across the Universe (Across the Universe #1) de Beth Revis

O iubire in afara timpului.O racheta construita din secrete si crime.


Amy,o adolescenta de 17 ani,li se alatura parintilor sai care sunt criogenati pe imensa nava 'Godspeed' si se asteapta sa se trezeasca pe o noua planeta,300 de ani mai tarziu.Nu si-ar fii imaginat niciodata ca vremea criogeniei sa se sfarseasca cu 50 mai devreme si ca ea o as fie aruncata intr-o cu totul noua lume a Universului,care traieste dupa propriile sale reguli.
Amy realizeaza cu repeziciune ca trezirea ei 'neasteptata' nu este cauzata de vreo defectiune tehnica.Unul dintre mii de locuitori ai navei a incercat sa o omoare,iar daca Amy nu face ceva repede,parintii ei vor fi urmatorii.
Acum Amy trebuie sa descopere secretele ascunse ale navei.Dar din lunga ei lista de suspecti,este doar unul care conteaza:Elder,viitorul conducator al navei si iubitul pe care nu si l-ar fi putut niciodata imagina.


Mie-mi place foarte mult ideea cartii,pun pariu ca e mult mai complexa decat in sumarul de mai sus,iar coperta mi se pare superba.Chiar sper ca cei de la Leda sa o ia in considerare,si sa o publice.Voua cum vi se pare? :)
 

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu