luni, 19 martie 2012

Recenzie 'Cele noua vieti ale lui Chloe King-Caderea' de Liz Braswell

Titlu: Cele noua vieti ale lui Chloe King


Titlu original: The nine lives of Chloe King


An aparitie: 2011

Editura LEDA

Nr. de pagini: 288

Nota 4/5


Sumar
MOARTEA CHIAR POATE SA-I SCHIMBE VIATA UNEI FETE
Chloe King este o fata obisnuita. Merge la o scoala obisnuita, isi face temele, mai trage uneori chiulul de la ore, se cearta cu mama si se indragosteste de un baiat...sau doi.
Dar inainte de a implini 16 ani descopera ca i se intampla multe lucruri ciudate:ii cresc gheare de pisica, vede perfect pe intuneric, devine tot mai agila, iar cand cade din cel mai inalt turn din San Francisco moare,  dupa care invie. Pe masura ce descopera adevarul despre originile ei, totul devine o lupta pentru supravietuire. Din fericire pentru Chloe, ea mai are inca opt vieti. Dar oare ii vor fi suficiente?

Parerea mea:
Ei bine... am citit cartea de ceva timp, si mi s-a parut destul  de buna. Actiunea se deruleaza foarte repede, iar Chloe  isi intra usor in rolul de 'femeie-pisica', si lupta pentru a-si apara viata.
Cel mai dureros lucru este ca s-a certat cu cea mai buna prietena,Amy, si nu poate povesti nimanui despre schimbarile din viata ei...nici macar mamei (cu cat stie mai putin, cu atat este mai in siguranta).
Ordinul a Zecea Lama o vaneaza, iar ea se simte mereu urmarita...si mai are doar opt vieti...Daca acestea ii vor fi de ajuns aflati doar citind cartea, asa ca spor la citit! Sper sa va placa.

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu