duminică, 12 februarie 2012

Recenzie "Vampirii din Morganville-Casa de sticla"

Titlu:Casa de Sticla

Titlu original:Glass house

Autor:Rachel Caine

An aparitie:2006

Nr. pagini:384

Editura:Leda
O puteti comanda aici[Libris] si aici[Leda].



NOTA:4/5


De curand am mers la biblioteca, si nu eram foarte hotarata  cu privire la cartea pe care sa o imprumut. Bibliotecara mi-a recomandat primul volum din  “Vampirii din Morganville” si ma bucur ca am avut ocazia sa citesc aceasta  carte plina de suspans , care m-a tinut cu sufletul la gura pana la sfarsit.

Actiunea cartii o are in centru pe adolescenta de 16 ani, Claire Denvers, care s-a mutat la universitatea din Morgaville. Ea este tipul tocilarei atotstiutoare, care o enerveaza pe Monica, fata primarului-care este si cea mai populara fata din oras. Pentru propria siguranta este nevoita sa se mute din camin si, cautand o alta locuinta, da peste casa lui Michael Glass. Desi la inceput acesta nu vroia ca ea sa ramana deoarece avea doar 16 ani, in cele din urma o accepta, iar ea ii cunoaste si pe ceilalti, Eve si Shane.
Casa are o putere magica, cei patru fiind in siguranta numai in interiorul ei. Nu lipseste nici dragostea, iar timida Claire  isi primeste primul sarut. Intregul oras este condus de vampiri si in shimbul propriei vieti  si a prietenilor ei, Claire trebuie sa gaseasca o carte care este foarte importanta pentru vampiri., fiind cautata de secole.
          Mi s-a parut foarte interesant ca in casa se desfasurau doua povesti de dragoste, si niciunul dintre cele doua cupluri nu stia de existenta celuilalt. Cartea merita citita. Va va tine intr-o tensiune continua pana la sfarsit si o veti adora pe Claire.

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu