miercuri, 22 februarie 2012

My Wishlist 2012 #1

                                                                      URÂŢII – Urâţii, volumul 1
                                                         de Scott Westerfeld






Rezumat: In lumea lui Tally Youngblood, oamenii sunt impartiti in doua categorii: cei urati si cei frumosi. La implinirea varstei de saisprezece ani, uratii pot alege sa devina frumosi in urma unei operatii.

Tally va implini in curand saisprezece ani si va deveni frumoasa, alaturandu-se vechilor sai prieteni – acum frumosi, in Orasul Frumosilor, asa cum si-a dorit dintotdeauna.

Dar atunci cand Tally se imprieteneste cu Shay, aceasta nu stie ca planurile ei vor fi date peste cap, deoarece Shay, nu vrea sa devina frumoasa si planuieste sa evadeze.

Nu dupa mult timp de la evadarea lui Shay, Tally este interogata de autoritati si are de luat o decizie importanta: fie o va gasi pe Shay in urma biletului codificat lasat de aceasta si o va spiona, fie va ramane urata pentru totdeauna.

Stiind cat de mult inseamna sa devina frumoasa pentru ea, Tally porneste in cautarea lui Shay. Ajunsa in Tinutul de Fum, o gaseste pe Shay si pe acel David, de care ii povestise aceasta. Pe zi ce trece, Tally incepe sa simta ca-i apartine locului si ca este normala. De asemenea se si indragosteste. Si i se dezvaluie adevarul ce se afla in spatele frumusetii.

                    Îşi va mai trãda Tally noii prieteni? Mai doreşte sã devinã frumoasã?





Cartea asta imi face cu ochiul inca din momentul in care a aparut!De-abia astept sa pun mana pe ea,din cate am citit pe diferite bloguri imi lasa impresia ca este foarte buna.Sa speram ca nu va mai trece mult pana sa ma vedeti cu o recenzie!

0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu