miercuri, 28 martie 2012

Clubul V

                                     Toată lumea o face (sau nu?)

Despre carte:Mandy, Kai, Debbie şi Eva trebuie să obţină ceva înainte de absolvirea liceului: să câştige prestigioasa bursă Treemont, o adevărată foaie de drum pentru colegiul pe care şi-l va alege fiecare. Dar bursa are o cerinţă ciudată: „puritatea sufletului şi a trupului”.
Într-un efort de a-şi proclama „puritatea” în faţa întregii şcoli, Mandy înfiinţează Clubul Virginităţii.
Prietenele ei sunt de acord că un club social este o idee grozavă, dar să fie de acord şi cu păstrarea marii „V” până la absolvire pare să fie o cu totul altă problemă. Pentru că fiecare ascunde câte un secret. Ceva important!
Iar secretele lor le-ar putea costa mult mai mult decât o simplă bursă...



Despre autor: Brian, Kate

KATE BRIAN este pseudonimul literar al lui Kieran Scott (n. 1974), scriitoare americană cunoscută pentru cărţile sale de succes adresate tinerilor, precum şi pentru romanele chick-lit. Celebritatea i-a adus-o seria Private, devenită bestseller New York Times şi USA Today, urmată de spin-off-ul Privilege.
Printre cele peste douăzeci şi cinci de romane ale autoarei se mai numără Sweet 16, Fake Boyfriend, The Princess and the Pauper, The Book of Spells, precum şi o serie de cărţi publicate sub nume propriu sau sub pseudonimul Emma Harrison (actorii ei preferaţi fiind Emma Thompson şi Harrison Ford).
Născută în Montvale, New Jersey, Kate Brian a absolvit Universitatea Rutgers cu o licenţă în engleză şi jurnalism. Timp de patru ani a lucrat ca redactor, după care şi-a dedicat tot timpul scrisului. Locuieşte în New Jersey, împreună cu soţul şi fiul ei.
Pentru mai multe informaţii, puteţi accesa: www.privatetheseries.com

Nu ratati 'Clubul V' de Kate Brian din 10 aprilie,impreuna cu revista BRAVO,la pretul de 10.99 lei!

1 comentarii (+add yours?)

Unknown spunea...

Mi-am cumparat si eu aceasta carte. Sper sa fie buna.

Trimiteți un comentariu