duminică, 18 martie 2012

Recenzie "Nopti de sucub- Georgina Kincaid" de Richelle Mead

Titlu :Nopti de sucub
Titlu original: Succubus on Top

Autor: Richelle Mead

An aparitie:2011

Nr. pagini:384

Editura LEDA

Nota 5/5


Sumar
Dragostea e un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.

Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.
E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...
“O fantezie urbana sextaculoasa si amuzanta!” – Publishers Weekly

“Scriitura lui Richelle Mead este la fel de ademenitoare ca si personajele ei – Nopti de sucub este o carte data naibii (la propriu!), pe care n-o poti lasa din mana, plina de stil, umor, suspans si gratie.” – Rachel Caine 


Parerea mea: Aceasta aventura a Georginei Kincaid m-a tinut cu sufletul la gura de la primele pagini pana la ultimele cuvinte ale volumului. Dupa ce  am citit Tristeti de sucub nu m-am putut abtine sa nu aflu continuarea.
Viata Georginei era deja destul de complicata…dar cum se pare ca nu poate sta deoparte de probleme…si o va complica si mai mult. Apare un nou personaj, Bastien, un incub-care se hraneste cu placerea femeilor, un vechi prieten al demonitei, care se pare ca este indragostit de ea.
Va alege Georgina calea mai simpla si va ramane cu Bastien pe care nu il poate rani?...sau isi va continua relatia cu muritorul Seth?
Veti afla daca cititi cartea, pe care eu, personal am adorat-o. Merita citita!

3 comentarii (+add yours?)

giorgiana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
giorgiana spunea...

o serie care-mi place mult...nu te poti plictisi cu Georgina

-D- spunea...

Frumoasa recenzie:x

Trimiteți un comentariu