sâmbătă, 10 martie 2012

Recenzie 'Cercul secret - Ritualul' de L.J. Smith

Titlu:Ritualul

Titlul original:The Initiation

Autor:L.J Smith

An aparitie:2011

Nr. pagini:288

Editura:CORINTeens


NOTA:4/5



Sumar:Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!
O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.

Parerea mea:Cartea aceasta a fost pusa pe 'lista de asteptare' inca de cand a aparut.Parca nu-mi venea sa ma apuc de ea!Nu ma intrebati de ce,nici eu nu stiu.Insa dupa ce am inceput sa urmaresc serialul,am decis, intr-un final, ca este vremea sa-i dau o sansa.Primele 2 pagini au fost destul de incete,insa atat!N-am putut lasa cartea din mana pana n-am terminat-o,si asta,in vreo 3 ore,cred.'Ritualul' a fost una dintre cele mai bune carti pe le-am citit.Dragoste interzisa,mister,prietenie,incredere,un nou inceput,totul intr-o singura carte.

Ce pot sa spun?M-a lasat cu gura cascata,ca de obicei, aceasta 'opera de arta' a lui L.J.Smith.Personajele sunt absolut uimitoare,toate fiind conturate foarte,foarte bine,pur si simplu le vei adora!Recomand cartea tuturor,indiferent de ce parere aveti in legatura cu toata treaba asta cu 'vrajitoare'.Insa este obligatoriu sa terminati seria,altfel veti da cu piciorul tot farmecului,si nu veti intelege niciodata ceea ce a vrut Smith sa transmita cu adevarat,si veti pierde evolutia absolut fermacatoare a personajelor.Dar nu-mi fac griji,finalul primei carti va va tine ca pe ace, nu veti fi in stare sa nu cititi si urmatorul volum,cel putin. :)

Puteti gasi cartea in editie de chiosc,cu revista Bravo,la pretul de doar 10,99 lei!Grabiti-va,primul volum il mai prindeti pana marti,cand va aparea si a 2-a carte din serie,'Captiva'.
Pentru editia cartona puteti comanda aici(Libris).

Trailer-ul pentru 'The Secret Circle' :


4 comentarii (+add yours?)

giorgiana spunea...

mie mi-a palcut mai mult seria decata serialul, desi mai am de citit volumul 3

Maddie spunea...

Da,intr-adevar,cartile sunt MULT mai bune decat serialul! :) Dar e cat de cat dragutel si serialul.

Diana spunea...

Am ajuns la volumul 2, ieri l`am cumparat. Pana acum pot sa spun ca L.J Smith este autorul meu preferat nu datorita acestei serii si datorita Jurnalele Vampirilor. Autoarea are o imaginatie bogata si stie intr-adevar sa descrie personajele.

Maddie spunea...

Si eu sunt mare fana JV,mai ales a serialului. :D Primele patru carti din serie au fost geniale!,insa mi se pare ca urmatoarele au fost cam ..altfel.N-am ideea,poate ca doar mi se pare,poate ca a fost prea mare diferanta de timp intre ele..cert e ca mi-am cam pierdut interesul pentru serie dupa ce-am citit ultimele carti.Serialul,in schimb,e din ce in ce mai bun! :)

Trimiteți un comentariu