luni, 23 aprilie 2012

Recenzie 'Captiva - Cercul Secret #2' de L.J. Smith

Titlu:Captiva

Titlu original:The Captive

Autor:L.J. Smith

An aparitie:2011

Nr. pagini:256

Editura:CORINT

NOTA:3.5/5

Puteti comanda cartea de AICI.(Libris)

Sumar:LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA...
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret?
Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

  O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele VampirilorL.J. SMITH


Parerea mea:'Captiva' este cea de-a 2-a carte a trilogiei 'Cercul secret' de L.J. Smith.In aceasta carte Faye o santajeaza pe Cassie,spunandu-i ca-i va spune tot adevarul despre ea si Adam Dianei,fortand-o astfel sa faca tot felul de lucruri 'rele'.In acelasi timp,Cercul incearca sa descopere sursa mortilor suspecte,iar Cassie banuieste ca energia neagra a craniului de cristal ar putea fii de vina.
In aceasta carte,o vedem pe Cassie dezvoltandu-se mai mult ca personaj.Incepe sa-si exercite magia sa invata s-o foloseasca,interactioneaza mult mai mult cu ceilalti membrii ai Cercului,in special cu Nick&Deborah.
Principalul motiv pentru care mi-a placut acest volum,toata trilogia defapt,este faptul ca este o lectura foarte usoara si animata.Smith isi demonstreaza cu maiestrie talentul,facandu-te sa iubeste personajele,sa-ti te faca sa-ti pese de ce o sa se intample cu ele.
Singurul lucru care ma sacait pe tot parcursul triologiei este faptul ca vrajile sunt mult prea usor de realizat!O lumanare,cateva ierburi,o poezie,si gata vraja!Mai repede decat 'Hocus-Pocus'! :))
In orice caz,intreaga serie este SUPERBA,si o recomand cu caldura tuturor iubitorilor de YA/fantasy! :)


0 comentarii (+add yours?)

Trimiteți un comentariu